Over Britt's zijden bloemen


Britt's zijden bloemen in Haarsteeg en Berghem. Foto van zijden bloemenboeket.

Al lange tijd is het aankleden en vormgeven van interieurs met o.a. zijden bloemen (kunstbloemen) mijn passie. Met name de sfeer in een ruimte. Het geeft me altijd een bepaalde vorm van rust wanneer ik zie dat het interieur van iemand in balans is. In 2021 besloot ik dan ook deze passie voor interieurstyling en zijden bloemen te combineren in een bedrijfsvorm, genaamd Britt's zijden bloemen.

 

Kleuren, vormen en afmetingen kunnen een interieur maken of breken. Met mijn nauwkeurige blik en gevoel voor interieurstijlen ben ik in staat om ook voor uw interieur het best passend boeket samen te stellen.

 

 

Het meeste geniet ik ervan wanneer ik klanten met een glimlach de deur van mijn atelier in Haarsteeg uit zie lopen. Het blij maken van mensen met een vrolijke bos zijden bloemen doet me goed. Want zeg nu eerlijk, wie wil er nu geen kleur in zijn interieur? Kwaliteit vind ik erg belangrijk, daarom werk ik uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit zijden bloemen en laat ik me inspireren door de nieuwste trends op woongebied. Tevens werk ik met seizoenscollecties, dit betekent dat u ook voor seizoensgebonden bloemen bij mij terecht kunt. De boeketten die ik lever stel ik zelf samen in mijn atelier in Haarsteeg. Mocht u specifieke wensen hebben, bespreek deze dan vooral met me, ik bekijk graag wat ik hierin voor u kan betekenen.


Op mijn social media kanalen ben ik te vinden op zowel Instagram alsook Facebook onder de naam Britt’s zijden bloemen.
Daarnaast werk ik ook met seizoenscollecties. Naast zijden bloemen bied ik ook vazen en kunstplanten aan. Deze kunstplanten zijn vanwege hun hoge kwaliteit tevens niet van echt te onderscheiden. De bloemen zijn tevens ook per stuk verkrijgbaar én het is mogelijk om je eigen vaas te laten vullen met zijden bloemen. Aan de hand van uw wensen bekijk ik graag hoe ik uw perfecte boeket kan samenstellen.


Neem voor meer informatie via een bericht contact op of stuur me een bericht via een van de social media kanalen.